Kontakt

  Åkandevej13, DK-8830 Tjele

  Tlf.: +45 30 26 68 13

  fd@daugaardenergi.dk

Energisparetilskud

Reducer dit energiforbrug og få energisparetilskud 

Når du foretager en renovering på en bygning eller maskine, og det dermed medfører en energibesparelse, vil du få mulighed for at modtage et energisparetilskud fra os.

 

 

Betingelser for energisparetilskud:

For at få udbetalt tilskud skal man foretage sig følgende i nævnte rækkefølge:

 

  • Kontakt os inden du foretager din renovering eller indkøb af materialer
  • Hvis du ønsker energirådgivning fra os, modtager du den bedst kvalificerede rådgivning
  • Vi laver al dokumentation til energisparetilskuddet
  • Når du er færdig med projektet, modtager du energisparetilskuddet direkte på din bankkonto

 

 

Vi udbetaler tilskud til:

  1. Alle typer af erhvervsvirksomheder herunder også landbrug
  2. Kommuner, regioner, offentlige institutioner
  3. Private husholdninger

 

 

Hvad koster Energirådgivningen?

Når vi hjælper dig med rådgivning og hjemtagelse af tilskud, er vores honorar indregnet i tilskuddet til dig. Du modtager således ikke en regning på vores rådgivning.

Udføre vi rådgivning uden at der foretages en efterfølgende energirenovering, kan vi tage  os betalt for rådgivningen, ligesom vi forbeholder os retten til at udbetale tilskud fra vores samarbejdspartner når renoveringen er færdig.

Vores målsætning er at lave flest mulige energirenoveringer i Danmark. Jo flere projekter vi gennemfører, desto flere penge bliver sparet. Dette er både til stor gavn for den enkelte økonomi og ikke mindst for vores miljø og klima.

 

Ressourcebesparelse globalt

En af måderne, hvorpå Danmark kan reducere energiforbruget, er via den nye energiaftale, hvor energiforbruget nedsættes fra 2006 til 2020. I henhold til aftalen, skal samtlige energiselskaber opkræve en afgift hos den enkelte private forbruger, virksomhed og offentlige institutioner, og anvende denne pulje til energirådgivning herunder udbetaling af energisparetilskud, tilskud til projekter mm.

For at nå målene for besparelser hos energiselskaberne skal alle tiltag dokumenteres og beregnes, således at den bedste og mest lønsomme løsning findes. For at få den mest lønsomme energibesparelse skal man have valgt en energirådgiver.

 

Kontakt Daugaard Energi for at få energirådgivning!