Kontakt

  Åkandevej13, DK-8830 Tjele

  Tlf.: +45 30 26 68 13

  fd@daugaardenergi.dk

LED-lys

LED-lys

Driver man virksomhed eller institution med store lokaler så ved man alt om hvor dyrt det kan være på driftsbudgettet. Husleje, varme og vand, der er mange udgifter som virksomhedsejer, men den måske allerhøjeste er for mange udgiften til el. Alene belysningen kan virkelig skrue virksomhedens elforbrug i vejret.

Vidste du, at du med LED belysning kan få den samme lysmængde for den halve pris? Det er rigtigt: LED lys bruger kun halvdelen af den energi en traditonel glødepære bruger, men afgiver samme lysmængde.


Hvorfor skifte til LED belysning?

LED står for "light emitting diode" og er en elektrisk diode, der omdanner energi til lys. Hvor en traditional glødepære bruger ca 90% af sin energi på at danne varme, og kun 10% på at lyse, så bruger LED-dioderne næsten al sin energi på at danne lys og ikke andet.

Det betyder tre væsentlige fordele for dig:

  1. LED lys er langt billigere end andet lys, da der ikke er noget energispild.
  2. På grund af den lave varmeudvikling kan man placere LED-pærerne hvor man vil, uden at der er brandfare. Helt tæt på vægge og lofter.
  3. Den lave varmeudvikling betyder endvidere at slitagen på pæren er mindre end normalt. LED-pærer holder altså længere end andre typer. 

Få den rette rådgivning

Det giver sig selv at det for en virksomhed eller institution ikke altid er bare sådan lige at skifte al belysningen ud. Det er et projekt, der kræver planlægning, investering og dermed også rådgivning.

Der er ingen tvivl om at et skifte til LED-lys vil spare næsten enhver virksomhed for en del penge både på kort, men især på længere sigt. Men for at lave de rette udregninger og finde ud af præcis hvor meget der kan spares på elforbruget, skal der en energirådgiver til.

Hos Daugaard Energi har vi mange års erfaring med energirådgivning og hjælper meget gerne med at finde ud af hvor meget I kan spare ved et skifte til LED-belysning.

Vi kigger bl.a.  på følgende faktorer:

  1. Hvilke typer af lyskilder har I allerede i brug?
  2. Hvor mange enheder er der?
  3. Hvor lang tid brænder de dagligt?

Ud fra disse oplysninger udregner vi energiforbruget og derved også besparelsen.

Kontakt os hvis der er interesse for at spare på energien og på pengene.

 

 

Kontakt os for at høre nærmere.

Daugaard Energi sælger blandt andet T8 tube light LED-Rør, som er et fantastisk alternativ til lysstofrør eller glødepærer