Kontakt

  Åkandevej13, DK-8830 Tjele

  Tlf.: +45 30 26 68 13

  fd@daugaardenergi.dk

Indeklima

Indeklima
Spar rigtig mange penge ...

Lav en måling af dit indeklima !

Der er rigtig mange fordele ved at måle på indeklimaet, og IC-Meter er et yderst effektiv og professionelt  instrument til at lave en sådan måling.

Der er mulighed for nøje at følge fugten, temperaturen og ikke mindst udluftningen i rum og lokaler. Har man mistanke om skimmelsvamp og evt. manglende udluftning  vil instrumentet kunne afsløre blandt andet dette.

Når du køber et IC-Meter, køber du et koncept bestående af en professionel måler (IC-Meter) samt en serverløsning.

Serverløsningen gør, at du altid har adgang til dine data, der bliver gemt og kan analyseres, således at du kan optimere lokalernes drift til gavn for personer, kvalitetssikring af opbevaringen af varer, afsløring af problemer, skimmelsvamp og ikke mindst til at give store besparelser på sygedage, varme og elforbruget. 


 Log ind på IC-Meter 

 

Vi tilbyder:

  1. Web baseret analyseværktøj for indeklima
  2. IC-Meter, indeklimamåleren, der giver detaljerede grafer for - luftfugtighed, co2 niveau, temperatur og støj - samt veludviklet energimodul således at forbruget af energi til varme holdes op imod udetemperatur på det pågældende sted sammenholdt med husets indvendige temperatur. 

Læs spændende artikel fra Berlingske tidende angående indeklima. Flere undersøgelser viser nemlig, at dårligt indeklima i høj grad påvirker indlæringsevnen. Link

Hvor anvendes IC-Meter?

Arbejdspladser  |  Mødelokaler  |  Undervisningslokaler  |  Daginstitutioner  |  Lejligheder  |  Parcelhuse  |  Lager og opbevaringsrum  |  Serverrum

 

Vis:
Sortér efter:
IC-Meter køb
IC-Meter køb
3.445,-
IC-Meter leje
IC-Meter leje
750,-
 
Fakta:

Hvad kan mit IC-Meter?:


  1. Afslører problemer med ventilationssystemer 
  2. Holde styr på fugtighed i rummet
  3. Teste om jeg købt det rigtige ventilationsanlæg, og om det lever op til kravene
  4. Sikrer at du holder styr på CO2-niveauet bl.a. via. event-emails
  5. Viden om temperatur, som fører til besparelser på energien og dermed pengene
  6. Bedre indeklima er lig med færre sygedage
  7. Afsløre stadier til skimmelsvamp
  8. Og meget meget mere

 

Som IC-Meter bruger er det kun fantasien der sætter grænsen. De 4 forskellige parametre samt målingen på ventilationen sikrer dig maksimal dækning i forhold til kontrol af indeklima parametre. 

 

Billedtekst: Detaljerede, men simple, grafer, som gør
aflæsning overskuelig

 

Indeklima er noget der påvirker os alle, hvad enten vi sidder i møde, arbejder på en offentlig institution eller bare går rundt derhjemme.

Vidste du at vi nordeuropæere tilbringer hele 90% af vores liv indendøre? Det stiller højere krav til indeklimaet, end de fleste er klar over.

Begrebet indeklima dækker i virkeligheden over en del forskellige aspekter af miljømæssig art. Det er elementer som temperatur, luftfugtighed og CO2. Alle har de en stærk indvirkning på hvordan vi har det, når vi opholder os indenfor - både fysisk og psykisk.

Indeklimaet på en arbejdsplads har en helt essentiel betydning for produktiviteten hos virksomhedens ansatte. Dette er for længst påvist og de klogeste virksomheder er dem, der tager dette alvorligt og passer godt på deres største værdi: medarbejderne. Hvis elementer som temperatur, luftfugtighed mv. ikke har de rette værdier, så giver det koncentrationsbesvær, sænker produktiviteten, motivationen og giver generelt utilpashed hos medarbejderne.

På længere sigt giver det rette indeklima også langt færre sygedage hos personalet. Mindre sygefravær + højere produktivitet, det er altså penge direkte på bundlinjen.

Hvad der er vigtigt på en arbejdsplads er naturligvis endnu vigtigere i hjemmet, hvor resultatet ikke kan måles i kroner og ører, men i helbred og trivsel, i raskhed og liv.

Hos Daugaard Energi har vi stort fokus på indeklimaet og er forhandler af Indoor Climate Meter (IC-Meter). IC-meteret er et professionelt måleinstrument, som måler på CO2, støj, luftfugtighed og temperatur. Data vises i en overskuelig rapport og kan aflæses på alle enheder, pc, ipads mv. En scanbar QR-kode på IC-meteret gør aflæsning af data endnu nemmere.

Med IC-Meteret og kyndig vejledning fra Daugaard Energi kan du sikre dig, at dine klasselokaler, dine mødelokaler og dit hjem alle har et optimalt indeklima.

Billedtekst: Via. en simpel server løsning, kan man monotoere og holde styr på forskellige dataset, således at overblikket bliver bevaret, trods de mange muligheder. 

     

Vi sætter fokus på indeklimaet!